Individuele puppybegeleiding: Puppyopvoeding op maat

Hoera! U heeft een schattige puppy in huis en natuurlijk wil u hem de juiste start geven. Zennehond begeleidt je via individuele puppybegeleiding met plezier bij de puppyopvoeding en geeft je advies bij al je vragen.

Hoera, u heeft een puppy in huis of bent van plan weldra een puppy te verwelkomen. Een hele gebeurtenis waar we allemaal erg naar uitkijken. Uiteraard willen we onze pup de best mogelijke start bieden en een optimale band opbouwen met onze pup. Maar hoe begin je aan de puppyopvoeding en hoe kan je die hechte band opbouwen? Zennehond kan je hierbij helpen via individuele puppybegeleiding zodat je puppy opvoeden zoveel leuker en zoveel ontspannender wordt.

Wat?

Via individuele puppybegeleiding neem ik je mee in de leefwereld van je pup. We gaan samen in op zijn lichaamstaal en leren zo de noden van je pup kennen en hoe we hieraan tegemoet kunnen komen. Op die manier bouwen we een ijzersterke band op met onze pup die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en van waaruit het opvoeden van de pup automatisch volgt. Alles gebeurt hierbij op een leuke, ontspannen en vriendelijke manier met respect voor zowel pup als begeleider.

 

Ook al uw specifieke vragen ivm de puppyopvoeding (bv over zindelijkheidtraining, over het bijt- en kauwgedrag van uw pup, het leren alleen zijn,…) komen aan bod tijdens de individuele puppybegeleiding. U krijgt hierover van mij concreet advies waarmee u aan de slag kan.

Wie?

Voor pups vanaf 8 weken.

De individuele puppybegeleiding is ideaal voor mensen die een begeleiding op maat van zichzelf en hun pup als uniek team wensen. Geen onnodige algemeenheden maar specifiek advies op maat voor jullie als unieke combinatie.

Het hele gezin kan betrokken worden in de individuele puppybegeleiding.

 

Mensen die vóór de komst van hun pup met vragen zitten over hoe ze hun pup de 1ste dagen thuis zo goed mogelijk kunnen opvangen, kunnen hun 1ste consult reeds voor de effectieve intrede van hun pup nemen.

Waar?

Bij ons in Halle of bij u thuis.

Ook een sessie in een buitenomgeving op een afgesproken locatie behoort tot de mogelijkheden.

Wanneer?

Voor de individuele puppybegeleiding kijken we onderling voor een geschikte datum en tijdstip.

Ook de frequentie wordt op maat aangepast.

Prijs?

30€ per consult van gemiddeld 1 uur (1ste sessie duurt doorgaans 1,5 uur), exclusief vervoerskosten.

Binnen Halle geen extra verplaatsingskosten.

 

Wanneer u zich onmiddellijk inschrijft voor een reeks van 5 sessies, biedt Zennehond u tijdelijk een gratis mini-fotoshoot van uw pup aan zodat u een blijvende herinnering hebt aan de zalige puppytijd van uw hond.

Neem ook een kijkje op Zennehond fotografie.