Begeleiding puberhonden

We herkennen het allemaal wel: onze puppy die ineens minder volgzaam wordt, ineens geen enkel verzoek meer uitvoert en ons lijkt uit te dagen. Proficiat, u heeft een puberende hond in huis! We ervaren dit niet altijd als de makkelijkste periode met onze hond maar het is wel een belangrijke weg naar stabiele volwassenheid. Ervaart u hindernissen of frustraties met uw puberhond? Zennehond begeleidt je graag doorheen deze periode en geeft je tijdens de individuele begeleiding advies op maat. We werken aan een optimale band tussen u en uw hond en leggen zo de bouwstenen naar stabiele volwassenheid.
We herkennen het allemaal wel in meerdere of mindere mate: de puberhond die ineens bananen in zijn oren lijkt te hebben. Waar onze honden als pup feilloos onze verzoeken opvolgden, lijken ze als puber ineens niets meer te kennen. Pubers zoeken in hun weg naar volwassenheid vaak grenzen op en dat laat zich voelen. Toch is de puberperiode voor onze honden een heel belangrijke periode op weg naar stabiele volwassenheid. Zennehond staat je graag bij om deze periode constructief door te komen.

Wat?

Op individuele basis gaan we aan de slag met je puberende hond met zijn typische puberstreken.

Ik leer je te begrijpen waarom je puberhond doet wat hij doet of net niet doet wat je hem vraagt. Ik geef je advies op maat over hoe je deze periode toch op een constructieve manier doorkomt op weg naar een stabiele volwassen hond.

We werken vooral aan de connectie tussen jou en je hond.

Wie?

Voor iedereen met een puberhond die deze -vaak als moeilijk ervaren- periode op een constructieve manier wil doorkomen en hierbij advies op maat wenst.

 

Voor iedereen die met zijn puberhond in connectie wil treden en een sterke band met zijn hond wil opbouwen.

Waar?

Afhankelijk van uw specifieke vragen, kan de individuele begeleiding doorgaan bij u thuis, bij mij in Halle of op een afgesproken buitenlocatie.

Wanneer?

We spreken samen een datum en tijdstip af wanneer het u past.
Ook de frequentie wordt op maat aangepast.

Prijs?

30€ per individuele sessie, exclusief vervoerskosten.
Binnen Halle geen extra vervoerskosten.

Wanneer u zich onmiddellijk inschrijft voor een reeks van 5 sessies, biedt Zennehond u tijdelijk een gratis mini-fotoshoot van uw hond aan.
Neem ook een kijkje op Zennehond fotografie.