Welkom bij Zennehond hondencoaching!

Opvoeden vanuit verbondenheid en in ongedwongen sfeer.

Zennehond hondencoaching staat voor opvoeden vanuit verbondenheid in een ongedwongen sfeer.

 

 

Er is voor elk wat wils: individuele begeleiding of groepslessen in kleine groep maar wel steeds met respect voor elke unieke combinatie hond-begeleider(s) en hun specifieke vragen.

Zennehond begeleidt jou en je hond naar harmonieus samenleven vanuit vertrouwen en respect. Hierin is elkaar begrijpen van cruciaal belang. We bouwen op die manier aan een optimale band tussen hond en begeleider van waaruit opvoeding in een ontspannen ongedwongen sfeer voortvloeit.

 

Wil je meer te weten komen over hoe je tot harmonieus samenleven met je hond kan komen? Klik dan op het hondenpootje. Het zal je op interactieve wijze door de missie van Zennehond leiden.

Missie Zennehond hondencoaching

Opvoeden wordt zoveel leuker met de juiste begeleiding!

Neem een kijkje in ons aanbod individuele begeleiding en in ons groepsaanbod.

Zowel in de individuele begeleiding als in de groepslessen is er voor honden van elke leeftijd wat te vinden.

Groepslessen Zennehond

Met zijn groepslessen onderscheidt Zennehond zich van de meeste hondenscholen. Bij Zennehond streven we naar ontspannen samenleven tussen mens en hond en dit in de meest dagdagelijkse situaties en omgevingen.
Daarom gaan de groepslessen van Zennehond niet door op steeds hetzelfde afgesloten terrein maar in dagdagelijkse situaties en verscheidene locatietypes zodat jij en je hond levensvaardigheden kunnen opdoen en het vertrouwen en de connectie tussen jullie groeit.

Individuele puppy- en hondenbegeleiding Zennehond

Jij en je hond zijn uniek en vormen een unieke combinatie. Daarom verdienen jullie ook een unieke, individuele aanpak op maat.

Tijdens de  individuele puppy- en hondenbegeleiding krijg je antwoord op al je vragen i.v.m. de opvoeding van je pup of (jong) volwassen hond.

Ik geef je advies rond al je specifieke vragen en we gaan ook zoveel mogelijk samen in de praktijk aan de slag.

Natuurlijk communiceren met je hond staat hierbij steeds centraal.