De wereld door de ogen van de puberhond

We herkennen het allemaal vroeg of laat: mijn hond is een puber en lijkt ineens niets meer te begrijpen of steekt zelfs zijn tong uit als als ik hem verzoek om bij mij te komen of te gaan zitten. Kom de groepslessen "de wereld door de ogen van de puberhond" volgen en ontdek de leefwereld van onze puberende honden en hoe je hiermee kan omgaan.
Ga in kleine groep met je puberende hond verschillende locatietypes bezoeken en leer ondertussen wat er in het hoofd van je hond omgaat en waarom hij doet wat hij doet (of net niet doet wat je hem vraagt). Ga op een constructieve manier met deze periode om en vorm de basis naar een stabiele volwassen hond.

Wat?

Tijdens de groepscursus “de wereld door de ogen van de puberhond” gaan we dieper in op hoe onze puberhonden de wereld beleven en hoe we daar als begeleider kunnen mee omgaan. We gaan dieper in op waarom de puberhonden doen wat ze doen (of net niet doen wat we van hen vragen).

 

We gaan hiervoor in kleine groepjes (max. 4 honden) op stap naar verscheidene locatietypes (bos, landelijke omgeving, meer bewoonde wereld,…). Tijdens deze uitstapjes leren we kijken naar de beleving van onze jonge hond in deze verschillende situaties en leren hier op een constructieve manier mee om te gaan zodat onze jonge honden een goede basis meekrijgen om uit te groeien tot stabiele volwassen honden.

 

De 1ste les van de reeks “de wereld door de ogen van de puberhond” zal zoals alle groepsreeksen van Zennehond individueel doorgaan. Mensen die recent reeds individuele begeleiding bij Zennehond hebben gevolgd, kunnen deze individuele sessie uiteraard overslaan en genieten van een prijsvermindering.

Voor wie?

Voor puberhonden vanaf 6 maanden.

De groepscursus “de wereld door de ogen van de puberhond” is er voor iedereen die meer wil weten over hoe jonge puberende honden de wereld beleven, waarom ze vaak grenzen opzoeken en vooral voor mensen die deze -vaak als moeilijk ervaren- periode toch op een constructieve manier willen doorkomen zodat alle bouwstenen klaarliggen naar een stabiele volwassen hond.

Waar?

Op verscheidene locaties en locatietypes in en om Halle.
Eigen inbreng over een locatie die jullie op deze manier eens graag met jullie hond zouden gaan bezoeken in de omgeving Halle is steeds mogelijk.

Wanneer?

U kan me gewoon laten weten wanneer u interesse heeft en als we voldoende inschrijvingen hebben, kijken we welke data en welk tijdstip voor iedereen past.
Op deze manier is de lessenreeks voor iedereen toegankelijk.

Prijs?

110€ voor het volledige pakket van 1 individuele les en 5 groepslessen. Wanneer u zich nu inschrijft voor dit pakket, biedt Zennehond u tijdelijk een gratis mini-fotoshoot aan van uw hond. Neem een kijkje op Zennehond fotografie.

 

80€ voor honden die recent nog individuele begeleiding hebben gevolgd bij Zennehond of de groepsreeks “puppies op ontdekking” al hebben gevolgd en dus de individuele sessie kunnen overslaan.