Basistraining (jong)volwassen honden

Hoe lief en aanhankelijk onze (jong)volwassen hond ook is, vaak ondervinden we bepaalde situaties waar we onze hond graag anders zouden zien in reageren. Komen zulke kleine moeilijkheden je bekend voor en zou je dit gedrag op een ontspannen maar toch efficiënte manier willen ombuigen? Overweeg dan de individuele basistraining voor (jong)volwassen honden waarin ik je advies op maat geef en we samen aan slag gaan.

Hebt u een (jong)volwassen hond en ondervindt u kleine moeilijkheden in het dagelijkse leven met uw hond? Zennehond begeleidt je hier graag in via de individuele basistraining voor volwassen honden. Samen gaan we kijken naar de leefwereld van je hond, waarom hij bepaald gedrag vertoont en hoe we hem daarin kunnen begeleiden. We streven ernaar de connectie tussen u en uw hond te optimaliseren.

Wat?

Komt je hond moeilijk terug als je hem roept? Heb je een hond die aan de leiband trekt? Raakt je hond erg opgewonden als de bel gaat? Of ondervind je andere moeilijkheden tijdens het dagdagelijkse leven? Dan is deze individuele begeleiding zeker iets voor jou.

 

Op individuele basis gaan we aan de slag met de dagdagelijkse moeilijkheden die je met je hond ondervindt. Ik geef je advies speciaal op maat van jou en je hond en jullie specifieke situatie.

We gaan ook zoveel mogelijk samen in de praktijk aan de slag waarbij we streven naar een optimale connectie tussen jou en je hond.

Wie?

Voor iedereen die met vragen zit rond specifiek gedrag van zijn hond (waarom komt mijn hond niet terug als ik hem roep? Waarom is mijn hond zo opgewonden in bepaalde situaties? Waarom trekt mijn hond aan de leiband? enz) en dit gedrag wil begrijpen en ombuigen.

 

Voor iedereen die een optimale band met zijn/haar hond wil opbouwen.

Waar?

Afhankelijk van uw specifieke vragen, kan de individuele begeleiding doorgaan bij u thuis, bij mij in Halle of op een afgesproken buitenlocatie.

Wanneer?

We spreken samen een datum en tijdstip af wanneer het u past.

Ook de frequentie wordt op maat aangepast.

Prijs

30€ per individuele sessie, exclusief vervoerskosten.

Binnen Halle geen extra vervoerskosten.

 

Wanneer u zich onmiddellijk inschrijft voor een reeks van 5 sessies, biedt Zennehond u tijdelijk een gratis mini-fotoshoot van uw hond aan.
Neem ook een kijkje op Zennehond fotografie.