Puppycursus in kleine groep: Puppies op ontdekking

Volg samen met je pup de puppycursus ``Puppies op ontdekking`` en laat je pup in kleine groep de wereld ontdekken door samen verschillende locatietypes op te zoeken. Jij zal ondertussen zelf meegenomen worden in de leefwereld van je pup. We bouwen vertrouwen op en werken zo aan een sterke band tussen jezelf en je pup.

Tijdens de puppycursus "Puppies op ontdekking" gaan we in kleine groep onze pups de wereld laten ontdekken. Samen met je pup doe je levensvaardigheden op en leren jullie elkaar begrijpen. Jullie vertrouwen in elkaar zal groeien en jullie zullen een hechte band opbouwen.

Wat?

Tijdens de puppycursus “Puppies op ontdekking” gaan we in kleine groepjes onze pups de wereld laten ontdekken. De lessen gaan hiervoor door op verscheidene locatietypes: bos, landelijke omgeving, meer bewoonde wereld,… De keuze en de opbouw van de verschillende locatietypes wordt volledig afgestemd op uw puppy. We blijven de grenzen van elke pup respecteren.

 

Terwijl we onze pups de wereld laten ontdekken, maak ik jullie wegwijs in de beleving van jullie pup, leer jullie de grenzen van jullie pup kennen, hoe je je pup steun kan bieden in voor hem spannende situaties enz. Op deze manier vormen we de bouwstenen voor een optimale band tussen jou en je pup.

 

De eerste les van de puppycursus “puppies op ontdekking” zal individueel doorgaan. Dit om de groepen zo goed mogelijk te kunnen samenstellen, geen enkele pup bloot te stellen aan situaties waar hij niet klaar voor is en tegemoet te kunnen komen aan specifieke vragen en wensen. Mensen die recent reeds individuele puppybegeleiding bij Zennehond hebben gevolgd, kunnen deze 1ste individuele les uiteraard overslaan.

Nadien volgen 5 lessen in groepjes van max. 4 deelnemende pups.

Voor wie?

Voor puppies tussen 2 en 6 maanden.

Tijdens de 1ste individuele sessie wordt gekeken of uw pup klaar is om in groep de wereld te gaan verkennen. Indien we merken dat dat het voor uw pup allemaal nog wat té spannend is, wachten we hiermee nog even en gaan eerst individueel kijken hoe we vertrouwen bij uw pup kunnen opbouwen.

 

De groepscursus puppies op ontdekking is er voor mensen die hun puppy graag in kleine groepjes de wereld willen laten exploreren en hierbij het tempo van de pup niet uit het oog willen verliezen en tegelijk meer te weten willen komen over de beleving van de pup en zijn lichaamstaal.

Waar?

Op verscheidene locaties en locatietypes in en om Halle.

Eigen inbreng over een locatie die jullie op deze manier eens graag met jullie pups zouden gaan verkennen in de omgeving Halle is steeds mogelijk.

Wanneer?

U laat weten wanneer u interesse heeft en als we voldoende inschrijvingen hebben, kijken we welke data en welk tijdstip voor iedereen past.

Op deze manier is de lessenreeks voor iedereen toegankelijk.

Prijs?

110€ voor het volledige pakket van 1 individuele les en 5 groepslessen. Wanneer u zich nu inschrijft voor dit pakket, biedt Zennehond u tijdelijk een gratis mini-fotoshoot aan van uw pup zodat u een blijvende herinnering hebt aan de zalige puppytijd. Neem een kijkje op Zennehond fotografie.

 

80€ voor pups die recent individuele puppybegeleiding hebben gevolgd bij Zennehond en dus de individuele sessie kunnen overslaan.