Life skills volwassen honden

Kom samen met je hond levensvaardigheden opdoen en sta samen op een ontspannen manier en vol vertrouwen in het dagelijks leven.
In kleine groep gaan we op verschillende locaties levensvaardigheden opdoen zodat jij en je hond vol vetrouwen en ontspannen in het dagelijkse leven kunnen staan. We werken aan het optimaliseren van de band tussen jou en je hond.

Wat?

Tijdens de groepscursus “life skills voor volwassen honden” trekken we in kleine groep (max. 4 honden) naar verschillende locatietypes (bos, landelijke omgeving, meer bewoonde wereld,…). We bekijken hoe jullie honden deze verschillende omgevingen ervaren en leren hier als team hond-begeleider mee om te gaan. Als team doen jullie een aantal levensvaardigheden op zodat jullie vol vertrouwen en ontspannen in het dagelijks leven zullen staan.

 

De 1ste les van de reeks “life skills voor volwassen honden” zal zoals alle groepsreeksen van Zennehond individueel doorgaan. Mensen die recent reeds individuele begeleiding bij Zennehond hebben gevolgd, kunnen deze individuele sessie uiteraard overslaan en genieten van een prijsvermindering.

Voor wie?

Voor (jong)volwassen honden van alle leeftijden.

 

Voor iedereen die met zijn hond graag op een ontspannen manier in het dagelijkse leven zou willen staan en de onderlinge band met zijn hond wil optimaliseren.

Waar?

Op verscheidene locaties en locatietypes in en om Halle.
Eigen inbreng over een locatie die jullie op deze manier eens graag met jullie hond zouden gaan bezoeken in de omgeving Halle is steeds mogelijk.

Wanneer?

U kan me gewoon laten weten wanneer u interesse heeft en als we voldoende inschrijvingen hebben, kijken we welke data en welk tijdstip voor iedereen past.
Op deze manier is de lessenreeks voor iedereen toegankelijk.

Prijs?

110€ voor het volledige pakket van 1 individuele les en 5 groepslessen. Wanneer u zich nu inschrijft voor dit pakket, biedt Zennehond u tijdelijk een gratis mini-fotoshoot aan van uw hond. Neem een kijkje op Zennehond fotografie.

 

80€ voor honden die recent nog individuele begeleiding hebben gevolgd bij Zennehond of de groepsreeks “de wereld door de ogen van de puberhond” al hebben gevolgd en dus de individuele sessie kunnen overslaan.