Groepslessen voor honden

We gaan in kleine groep op pad en leren onze hond begrijpen

Groepslessen Zennehond: een hondenschool met een visie

Met de groepslessen wil Zennehond niet zomaar de zoveelste hondenschool in de rij zijn. Bij Zennehond gaan we een stapje verder zodat jij en je hond/pup naar elkaar toegroeien en een hechte band opbouwen. Zennehond streeft ernaar dat jij en je pup/hond ontspannen door het leven kunnen gaan.

Ontdek hieronder de belangrijkste troeven waar Zennehond tijdens zijn groepslessen gebruik van maakt en waarmee Zennehond zich onderscheidt van andere hondenscholen.

De troeven van de groepslessen bij Zennehond hondencoaching

Kleine groep

Alle groepslessen georganiseerd door Zennehond hondencoaching vinden plaats in ontspannen sfeer met respect voor de eigenheid van elke hond/begeleider en met voldoende aandacht voor specifieke vragen.

Om hieraan tegemoet te komen, gaan de lessen door met maximum 4 deelnemende honden per groep.

Dagdagelijkse locaties en situaties

De groepslessen gaan door in alledaagse situaties en op verschillende locatietypes (bos, landelijke omgeving, meer bewoonde wereld,...) in en rond Halle. Op deze manier doen jij en je hond/pup samen heel wat levensvaardigheden op waardoor jullie als een hecht team door het leven zullen kunnen gaan. De opbouw van de lessen en de verschillende locaties gebeurt zodanig dat we geen enkele hond of pup in situaties brengen waar hij niet klaar voor is.

Niet de zoveelste klassieke hondenschool in de rij

Zennehond onderscheidt zich van veel klassieke hondenscholen. We willen immers een hond die ons op een ontspannen manier zoveel mogelijk kan vergezellen en niet gewoon op één bepaalde locatie gehoorzaamt. Daarom zoeken we bij Zennehond tijdens de groepslessen verschillende locaties op en gaan ondertussen dieper in op de leefwereld van jullie hond/pup. Hoe ervaart onze hond de wereld? Wat zijn zijn noden in bepaalde situaties? Hoe kan ik mijn hond helpen wanneer hij de situatie even spannend vindt? Allemaal vragen waar we dieper op ingaan. Door onze hond beter te leren begrijpen en tegemoet te komen aan zijn noden, bouwen we vertrouwen op. Dit is één van de belangrijkste bouwstenen voor een hechte band van waaruit opvoeden zonder frustraties volgt.

eerste les = individueel

De 1ste les van de groepsreeksen is steeds een individuele sessie. Dit om te kunnen verzekeren dat geen enkele hond of pup zal blootgesteld worden aan situaties waar hij nog niet klaar voor is, de groepen zo optimaal mogelijk te kunnen samenstellen, veiligheid te kunnen garanderen en tegemoet te kunnen komen aan specifieke vragen en wensen.

Mensen die recent reeds individuele begeleiding bij Zennehond hebben gevolgd, kunnen de 1ste individuele sessie overslaan en genieten dan uiteraard van een prijsvermindering.

Ontdek de groepslessenreeksen van Zennehond hondencoaching:

Neem gerust contact op voor meer info of schrijf je in voor één van onze groepsreeksen en ervaar de wondere hondenwereld die in al zijn facetten voor je opengaat.